A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Національна програма особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець»

У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець». Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту. У цьому році ми розпочали співпрацю з Київською школою державного управління імені Сергія Нижного та Українською Студентською Лігою задля відновлення програми «Державотворець». 22 липня 2023 року відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець». Доброчесні урядовці, відомі підприємці, журналісти та волонтери разом із понад 300 студентами з усієї України обговорять можливості реалізації молоді в Україні та необхідність єднання зусиль для успішної відбудови держави. У серпні запланована реалізація другого етапу проєкту – всеукраїнська молодіжна акція «Державотворець» для 35 відібраних студентів з перспективною їхнього працевлаштування в органи державної влади, бізнес та громадські організації. Реєстрація на форум за посиланням: http://surl.li/imqly   У разі виникнення додаткових питань, звертатися за тел. (097) 654-75-89, Лілія Шкира, начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, або за тел. (095) 460-00-15, Максим Свисенко, координатор програми «Державотворець».

10:07:20 03.07.2023

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ у партнерстві з Філія-Черкаське обласне управління АТ „Ощадбанк“ та Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.  

12:44:27 28.06.2023

Держенергонагляд інформує

З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж та теплових пунктів до роботи в опалювальний період  2023/24 року, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів, згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі – ППТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378:

12:42:47 28.06.2023

Повідомлення про проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Тальнівській міській раді

Тальнівська міська рада повідомляє, що 30 червня 2023 року о 10:00 год. в залі засідань Тальнівської міської ради за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28 відбудуться установчі збори Молодіжної ради при Тальнівській міській раді.

12:30:56 28.06.2023

Про загальний режим роботи закладів громадського харчування

З 22 червня 2023 року на території Тальнівської міської територіальної громади, як і по всій Черкаській області, відповідно до розпорядження начальника Черкаської обласної військової адміністрації І. Табурця, діятиме загальний режим роботи закладів громадського харчування та дозвілля.

15:50:46 22.06.2023

Запрошуємо на навчання на програму Export Consultants Mastery

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) запрошують осіб, зацікавлених розпочати або розвинути власну професійну консультаційну діяльність у сфері експорту та які мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки та посилювати експортну спроможність українських компаній на практично-освітню програму Export Consultants Mastery. Export Consultants Mastery - це інтенсивна навчальна програма (попередня назва Train the Trainers), яка ставить на меті розвинути експортні та консалтингові навички учасників та допоможе вийти на новий рівень, розпочавши кар’єру консультанта. Протягом навчання учасники також отримають покрокову інструкцію зі створення власної консалтингової компанії або початку індивідуальної консалтингової діяльності у сфері експорту.

14:49:39 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора