A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

До уваги депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади!

25 червня 2020 року о 10.00 год. в великому демонстраційному залі КЗ "Тальнівський міський центр культури та дозвілля" відбудеться чергова п’ятдесят восьма сесія Тальнівської міської ради VІІІ скликання.

21:36:33 12.06.2020

На онлайн-платформі з цифрової грамотності доступний новий онлайн-курс «Кіберняні»

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року № 849, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua. На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі на платформі доступний новий онлайн-курс «Кіберняні» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/cybernanny). З цього курсу можна дізнатися, як мінімізувати ризики втрати приватної, чутливої інформації. Як попередити кібератаку або кібершахрайство та як швидко відновитися після них, у випадку якщо вони все ж таки сталися. Участь у серіалі взяли експерти, для яких кібербезпека - це не тільки робота, а спосіб життя. 

14:37:19 05.06.2020

Черкаський художньо-технічний фаховий коледж запрошує бажаючих отримати фахову передвищу освіту

Черкаський художньо-технічний фаховий коледж запрошує всіх бажаючих отримати фахову передвищу освіту. Інформаційні матеріали щодо вступу в нвчальний заклад у 2020 році додаються.

12:28:19 05.06.2020

Запрошуються до участі в програмі лідерства жінки-політики на місцевому та регіональному рівні!

Шведський міжнародний центр місцевої демократії (ICLD) організовує програму лідерства для жінок-політиків на місцевому та регіональному рівні. Програма фінансується Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida) у партнерстві зі Шведською асоціацією місцевих органів влади та регіонів (SALAR) та пропонує поглиблені тренінги з комунікації, стратегічного планування та лідерства. Більше інформації за посиланням: http://ck-oda.gov.ua/rozpochinayetsya-programa-liderstva-dlya-zhinok-politikiv-na-miscevomu-ta-regionalnomu-rivni/

10:44:41 05.06.2020

Черкасців запрошують до фотоконкурсу «Вікі любить Землю»

З 1 до 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Детальна інформація про конкурс за посиланням: http://ck-oda.gov.ua/cherkasciv-zaproshuyut-do-fotokonkursu-viki-lyubit-zemlyu/.

22:42:02 04.06.2020

Запрошуємо до участі у конкурсі художніх робіт осіб з обмеженими можливостями «Paralympic World Cup»

Асоціація з підтримки осіб з обмеженими можливостями «Paralymp Art» та японська компанія «Global Wave Inc.» за підтримки Міністерства освіти, культури, спорту науки і технологій Японії в рамках культурної програми Олімпійських ігор у м.Токіо втретє проводять міжнародний конкурс художніх робіт осіб з обмеженими можливостями «Paralympic World Cup».

14:35:06 04.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора