A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулась позачергова сесія міської ради

Дата: 29.03.2018 16:14
Кількість переглядів: 369

    29 березня 2018 року у великому демонстраційному залі міського Центру культури та дозвілля під головуванням міського голови Олексія Юрченка відбулась позачергова 20 сесія міської ради VІІІ скликання. В роботі сесії взяли участь 18 депутатів з 26 обраних, апарат міської ради, сільські старости, представники преси міста, учасники АТО та громадськість міста. На розгляд депутатів було винесено 10 питань порядку денного. 

    За результатами роботи сесії затверджено Порядок проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна, що перебуває у спільній сумісній власності членів Тальнівської ОТГ, методики розрахунку плати за оренду комунального майна та типовий договір оренди;  наданно матеріальну допомогу на лікування громадянину Бойчуку О.М.

Окрім того погоджено ряд земельних питань:

  • Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність Тальнівської ОТГ (згідно розпорядження КМУ землі поза межами населених пунктів передаються  у власність об'єднаним територіальним громадам);
  • Про надання дозволу на виготовлення землевпорядних документів;
  • Про передачу на умовах оренди земельних ділянок;
  • Про затвердження протоколів конкурсних комісій за результатами проведення конкурсу з відбору виконавця оцінки земель та виконавця робіт з землеустрою;
  • Про погодження надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель державної власності за межами населеного пункту (даним рішенням погоджено розробку проекту та відведення вільної земельної ділянки у с. Здобуток, після чого Головне управління Держгеокадастру в Черкаській області  має дати дозвіл на виготовлення документацій для отримання земельних ділянок учасниками АТО та членами сімей загиблих учасників АТО).

Всі питання порядку денного прийняті одноголосно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора