A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 22.05.2018 21:35
Кількість переглядів: 412

     22 травня 2018 року в залі засідань міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. Під час засідання, яке пройшло під головуванням міського голови Олексія Юрченка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 21 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Тальнівської  об’єднаної територіальної громади.

    Членами виконавчого комітету було прийнято рішення про виділення коштів для нагородження учасників I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької та військово-патріотичної гри «Сокіл» та фізкультурно-оздоровчого заходу «Веселі старти дошкільнят» у 2018 році.

     На засіданні виконкому було затверджено зміну тарифів на утримання будинків та прибудинкової території (квартирна плата) ОСББ «Нюанс» по вул. Перемоги, 1.

    За результатами звернень щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Найбільш дискусійним питанням на засіданні виконавчого комітету було визначення місць для встановлення контейнерів для збору твердих побутових відходів.

    Крім того, члени виконкому заслухали звіт про роботу КП «Ритуал» та звіт про виконання бюджету ОТГ за I квартал 2018 року.

    За результатами роботи 16 питань, винесених на розгляд членів виконкому, прийняті одноголосно, 4 питання прийнято із внесеними змінами,   1 питання повернуто на доопрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора