A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося свято «Сузір'я талантів позашкілля 2018»

Дата: 05.06.2018 10:55
Кількість переглядів: 501

31 травня 2018 року о 10.00 у залі міського центру культури та дозвілля відбулося свято «Сузір'я талантів позашкілля 2018» з нагоди відзначення вихованців, керівників гуртків та тренерів закладів позашкільної освіти – переможців конкурсів та змагань.
Наша Тальнівщина багата талановитою молоддю, що примножує славу нашого рідного краю. І привели їх до вершин слави наполеглива праця їх наставників.
На святі було нагороджено вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи та Будинку дітей та юнацтва та звісно ж їх наставників. 
Щоб завоювати спортивну нагороду, треба важко працювати, докласти не мало зусиль, бути наполегливим. Можливо, до Олімпійських рекордів ще дуже багато працювати, та у кожного з вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи вже є своя олімпійська висота, своя олімпійська сходинка, за які їх було нагороджено. В номінації «Найуспішніший тренер» був нагороджений тренер-викладач Бабой І.В.
Не можуть не милувати зір роботи, виконані вихованцями Будинку дітей та юнацтва: це і квілінг, і картинки з манки, і вишивка бісером та нитками, і малюнки та багато інших красот, зроблених власноруч. В номінації «Талановитий керівник гуртка» була нагороджена Маляренко Н.В., керівник зразкової групи «Берегиня».
Ми щиро бажаємо учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житі, щоб обраний шлях був радісним і світлим. Пам’ятайте, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде своє місце під сонцем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора