A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

в Тальнівському музеї історії відбулась виставка дитячих робіт в техніці Батик

Дата: 05.06.2018 11:02
Кількість переглядів: 371

1 червня 2018 року в Тальнівському музеї історії відбулась виставка дитячих робіт в техніці Батик (техніка батик - це техніка розпису по тканині за допомогою воску та барвників), приурочена Дню захисту дітей, керівником якої була Ластовецька Галина Леонідівна.
Ластовецька Г.Л. - керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Оберіг» Тальнівсього будинку дітей та юнацтва на базі ЗОШ №2; керівник гуртків комунального закладу «Тальнівський районний центр науково-технічної творчості дітей та учнівської молоді Тальнівської районної ради Черкаської області» художньо-естетичного, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, інклюзивного навчання при Кривоколінському НВК. Вихованці Галини Леонідівни отримали ряд нагород в обласній виставці-конкурсі технічної творчості учнівської молоді «Знай і люби свій край» робота гуртківців «Дерево життя» та вибір із солоного тіста «Ангели літають, Бога прославляють».
Працівники музею допомагали кожному бажаючому взяти участь у майстер-класі по розпису в техніці батик, що проводився на музейній площі. Не могли пройти повз і працівники відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора