A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

фізкультурно-оздоровчий захід «Веселі старти дошкільнят»

Дата: 08.06.2018 13:25
Кількість переглядів: 473

08 червня 2018 року відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Веселі старти дошкільнят» під девізом «Море сміху, радості й тепла несуть нам вправи, спорт і гра».
На Співочому полі ще зранку гомоніла дітвора і лунав їх веселий сміх, адже на захід прийшли дітки із усіх садочків міста. Перш ніж розпочався захід, була проведена розминка , музичним керівником дитячого садочку «Золотий ключик» Софією Петрівною.
Команди взяли активну участь в таких естафетах:
- «переклади кубика»;
- «метання мішечків»;
- «переправа»;
- «пантоміма»;
- «естафетна паличка»;
- «посадка картоплі»;
- «стрибки з м’ячем»;
- «комбінована естафета»;
- «принеси іграшку».
Організатори заходу ставили за мету зміцнення здоров’я, виховання правильного відношення до здорового способу життя, виховання морально-вольових якостей (наполегливості, працелюбства, сміливості) в діток. Кожну із естафет показувала і пильно контролювала учителька фізичного виховання в Тальнівському НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія" та інструктор з фізкультури в дитячому садочку «Золотий ключик» Балинець Світлана Вікторівна.
В кінці представниками відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради було нагороджено кожну із команд грамотами і солодощами. Також всі садочки отримали в подарунок спортивний інвентар.
Такі свята дуже подобаються дошкільникам насамперед тому, що об’єднують їх спільними переживаннями, дарують відчуття емоційного задоволення, але головне, що фізкультурні свята допомагають формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими та звісно займатися спортом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора