A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відвідали дитячий садок «Казка»

Дата: 23.06.2018 08:25
Кількість переглядів: 438

14 червня міський голова Олексій Юрченко та депутат Тальнівської міської ради і радник міського голови Віталій Шуляк відвідали дитячий садок «Казка».
Саме цього року дитячий садок буде святкувати своє 30-річчя. Нині в садочку 125 вихованців, що поділені на 6 груп. Кожна кімната закріплена за своєю групою і має своє дизайнерське оформлення. Захоплює майстерність вихователів і діток, адже на кожному кроці можна побачити неймовірні вироби своїми руками.
Спілкуючись з Інною Володимирівною, завідуючою дитячого садка, міський голова поцікавився проблемами дошкільного навчальних закладу. Також було оглянуто кімнати занять та відпочинку дошкільнят, кухню та інші приміщення дитячих садків. Не можна не виділити, що працівники закладу займаються благоустроєм приміщення та території, адже, дитячий садочок відрізняється своїм затишком та доглянутим подвір’ям.
Щодо проблемних питань в дошкільному закладі, то, зокрема, дитячому садку, зі слів завідувача, потрібно зробити ремонтні роботи фасаду будівлі, замінити вікна та провести ремонт кухні. Міський голова взяв це питання під особистий контроль та пообіцяв допомогти.
Також керівник дошкільного навчального закладу відмітила реальну допомогу батьків, завдяки яким вдається вирішувати питання благоустрою території та матеріально-технічного забезпечення дитсадка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора