A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

19 червня 2018 року відвідали дитячий садок «Сонечко»

Дата: 23.06.2018 08:42
Кількість переглядів: 390

19 червня 2018 року дитячий садок «Сонечко» відвідали міський голова Олексій Юрченко та депутат Тальнівської міської ради і радник міського голови Віталій Шуляк. 
З посмішкою зустріла їх завідуюча дитсадка - Тетяна Кмітевич. Нині в садочку виховується 96 діток. 
Головними питаннями міського голови були нагальні проблемні моменти, які потрібно вирішувати. Звичайно, як і для більшості дошкільних навчальних закладів, головним побажанням завідуючої була заміна старих вікон і поновлення матеріально-технічного забезпечення.
Незважаючи на те, що це єдиний садочок без сучасного дитячого майданчика, працівники роблять все для береження в належному стані старого ігрового майданчика. Цікавинкою стала драмкімната, де для діток проводять різні дитячі вистави не лише працівники садочка, а й приїжджають професійні артисти. Зі слів завідуючої, Тетяни Григорівни, велику допомогу надають спонсори. Звісно, за кошти бюджету також проводяться ремонтні роботи.
Приємно було бачити фруктовий садок на території закладу, де висаджено дерева для власних потреб, адже в овочевому складі вже є закрутки, щоб діткам було чим поласувати взимку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора