A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

30 червня на "Співочому полі" відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Юрія Паращука

Дата: 03.07.2018 14:48
Кількість переглядів: 425

30 червня в місті Тальне на "Співочому полі" відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Юрія Паращука – громадського активіста, волонтера Революції Гідності, Героя України та Небесної Сотні.

Вже 4 роки поспіль тальнівські свободівці організовують на спортивному майданчику "Співоче поле" змагання за першість в міні-футболі серед команд Тальнівського району. Цього року участь взяли: «Юнайтед» с. Майданецьке, «Масив» м. Тальне, «Райагробуд» с. Кобриново, «Мілан» м. Тальне, «Хвиля» с. Веселий Кут.

У дуже запеклій, але дружній боротьбі перші місця здобули команди: «Масив», «Юнайтед» та «Райагробуд», що зайняли перше, друге та третє місце, відповідно.

"В цьому році турнір починає виходити на новий рівень. Дякуючи Ярославу Паращуку започатковано призовий фонд, яким нагороджуються команди-переможці. Також з наступного року буде змінено формат змагань – вони будуть присвячуватися Юрію Паращуку та всім тальнівським героям російсько-української війни, що загинули боронячи Україну. Окрім того, плануємо запросити відчутно більше команд." – прокоментував завершення турніру керівник тальнівських свободівців Віталій Шуляк.

За рік команди знову зустрінуться на полі, щоб спробувати здобути перехідний кубок. Тальнівська РПО ВО «Свобода» висловлює подяку всім учасникам та суддям, дякуючи яким відбувся турнір.

Довідка: Юрій Паращук народився 1 липня 1966 року у місті Тальне. На Майдан приїздив із 1 грудня 2013 року. Вступив до лав ВО «Свободи». Рятував людей, не маючи жодних захисних засобів. 20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності у Києві його вбила снайперська куля. Посмертно нагороджений званням Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» та медаллю «За жертовність і любов до України».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора