A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось громадське обговорення проекту стратегії розвитку Тальнівської громади на період до 2025 року

Дата: 16.07.2018 08:14
Кількість переглядів: 388

Відбулось громадське обговорення проекту стратегії розвитку Тальнівської громади на період до 2025 року
10 липня 2018 року об 11:00 годині в великому залі міського центру культури та дозвілля відбулось громадське обговорення проекту стратегії розвитку Тальнівської громади на період до 2025 року.
На засіданні були присутні в.о. міського голови Белінська А.П., начальники відділів, секторів та спеціалісти Тальнівської міської ради, керівники і спеціалісти комунальних підприємств, депутати міської ради та жителі міста, котрі виявили зацікавленість в обговоренні даних питань.
Відповідно до порядку денного, щодо питання проекту стратегії розвитку Тальнівської ОТГ, виступив начальник сектору економічного розвитку Тальнівської міської ради Сноз О.А.. У своїй доповіді він зауважив, що вже значна частина роботи по проекту закінчена і більшість пропозицій вже опрацьована і включена до проекту. 
Сьогодні на розгляд були надані пропозиції стосовно створення молочно-заготівельного кооперативу для соціально-економічного розвитку сіл, створення транспортного комунального підприємства, що буде спрямоване на сполучення сіл громади. Також були пропозиції стосовно деяких доповнень до проектів капітальних ремонтів вулиць та капітального ремонту приміщення дитячої музичної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора