A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

По всій території України не буде працювати аналогове телебачення

Дата: 30.08.2018 17:02
Кількість переглядів: 362

З 1 вересня - по всій території України не буде працювати аналогове телебачення. Ви не зможете дивитись телевізор за допомогою звичайної антени без тюнера. Подбайте про тюнер та підготуйтесь заздалегідь до відключення аналогового телемовлення. 

Підключайтесь до сучасного телемовлення. Оберіть, що саме вам підходить: кабельне телебачення або інтернет телебачення, цифрове телебачення або супутникове телебачення. Та дивіться улюблені канали всією родиною.

Чому у 2018 році відключають аналогове тв? Як дізнатися, чи стосується це відключення вашого типу телевізійного прийому? Який тип прийому телевізійного сигналу обрати? Які типи прийому телебачення доступні у вашому населеному пункті? Відповіді на всі питання шукайте на спеціальному сайті https://www.telemaster.com.ua/ua/ - це інформаційний ресурс, створений для інформування глядачів про зміни параметрів телевізійного мовлення.

Тут ви знайдете інструкції та порівняння різних типів прийому. Скористайтесь інструкціями та оберіть зручний для вас тип прийому телебачення, щоб і надалі насолоджуватися улюбленими телеканалами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора