A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

12 вересня відбулась позачергова 26 сесія VIII скликання тальнівської міської ради 

Дата: 14.09.2018 13:37
Кількість переглядів: 322


12 вересня в великому демонстраційному залі МЦКД відбулась позачергова 26 сесія VIII скликання. В порядку денному було винесене лише одне питання «Про затвердження кандидатури Вдовиченко Інни Володимирівни на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр» Тальнівської міської ради».
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман виступила з доповіддю, де коротко розповіла про біографічні дані кандидата на вакантну посаду, проведення самого конкурсу та його результати.
«Інклюзивно-ресурсні центри утворюють, щоб забезпечити права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти» - прокоментував голова постійної комісії Тальнівської міської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, молоді, сім’ї та соціального захисту населення Тарас Солошенко.
Рішення про затвердження директора було ухвалено одностайно. Після голосування міський голова привітав Інну Володимирівну із новою посадою та побажав успіху і плідної співпраці в роботі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора