A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня міста Тальне

Дата: 09.11.2018 09:11
Кількість переглядів: 358

Шановні тальнівчани!
Я щиро вітаю всіх нас з іменинами міста, адже саме це свято є днем єднання. В такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.
Це свято об’єднує усіх, кому дороге наше місто з його вулицями, будівлями, скверами, парками і храмами, його героїчним минулим і трудовим сьогоденням. 
Усі досягнення, якими багате Тальне, складаються з щоденної клопіткої праці, знань і талантів його мешканців. Наше місто рухалося вперед передовсім завдяки людям, які в усі часи жили, творили, будували, ремонтували. Тому дякую кожному з вас, шановні тальнівчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій, покращення добробуту його жителів. Тепер на нашому поколінні ? відповідальність за долю Тального, і від кожного з нас залежить, наскільки успішним буде наше місто. Адже разом ми одна велика і єдина сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для кожного з нас.
Від щирого серця вітаю всіх Вас зі святом! Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення.
Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

З повагою, 
міський голова Олексій Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора