A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня хрещення Київської Русі

Дата: 09.11.2018 09:37
Кількість переглядів: 406

Шановна громада!
Прийміть щирі вітання з нагоди хрещення Київської Русі - України.
Хрещення Київської Русі є Днем нашого вищого, духовного народження та Днем національної єдності.
Охрестившись у водах Дніпровських наші праотці прийняли віру християнську всім серцем і всією душею, яка передається з покоління в покоління, з століття в століття, з епохи в епоху.
Це свято має великий історичний зміст, адже стараннями святого рівноапостольного князя Володимира було прийнято християнську віру та культуру, зробивши духовний і громадянській вибір, що визначив вектор історичного розвитку нашого народу. Саме ця подія стала для нас відкриттям поняття державності, особистої відповідальності не тільки за себе, але й за інших, за суспільство.
Історія православ’я – це історія нашої країни, яка є основою нашого майбутнього. Ми повинні пам’ятати славні сторінки минулого української держави, продовжувати її розвивати, зробити нашу країну демократично та економічно розвинутою.
Як і понад тисячу років потому об’єднаємося заради нашого майбутнього, заради добрих справ. Нехай дзвони великого свята Хрещення озвуться у ваших серцях вірою, надією і любов’ю.

Нехай сьогоднішнє свято зцілить і об’єднає наші душі, наповнить змістом наше життя, щоб воскресла духовно Україна і наш український народ!

З повагою,

міський голова Олексій Юрченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора