A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня працівника освіти

Дата: 09.11.2018 10:16
Кількість переглядів: 429

Шановні працівники освіти, ветерани праці освітянської ниви!
Прийміть найщиріші вітання з професійним святом та низький уклін за вашу мудрість, терпіння, самопожертву у надзвичайно відповідальній справі - навчанні і вихованні молодого покоління. У ваших напружених буднях, у ваших задумах і мріях, у ваших уроках - майбутнє нашої України.
Бути педагогом - це покликання, це доля. Ваша праця - це запорука духовно-морального та інтелектуального зростання підростаючого покоління. Сумлінно виконуючи свій професійний обов’язок, ви вчите наших дітей пізнавати й опановувати нове у житті. Невтомною працею свого розуму і серця ви створюєте надійну основу для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. Спільними діями всіх працівників освітньої сфери - вчителів, вихователів, викладачів - ми в повній мірі реалізовуємо нашу мету – забезпечуємо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створюємо належні умови для самореалізації особистості та виховуємо почуття патріотизму в кожному маленькому громадянину України!
Окремі слова вдячності за самовіддану працю вам, шановні ветерани освітянської ниви! Ваші мудрість та жертовність педагога зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя - провідника вічних вселюдських цінностей.
Від усього серця бажаю всім вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!
Бажаю вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

 

З повагою, 
міський голова Олексій Юрченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора