A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Всеукраїнського Дня дошкілля

Дата: 09.11.2018 10:24
Кількість переглядів: 462

Дорогі працівники дошкільного виховання: завідуючі, вихователі, помічники, методисти, музичні керівники!

Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом. 
Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці формується особа, закладаються основи майбутньої особистості та здоров`я. Знання та вміння, набуті в дитинстві - це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина в житті. 
Вам, педагоги - «дошкільники», довipене найдоpожче i найцiннiше, що є в людей i деpжави - чисті дитячi сеpця та душi. Саме Ви щодня відкриваєте своїм вихованцям двері у прекрасний та безмежний світ знань, даруєте їм радість пізнання нового.
Особливі слова подяки працівникам дошкільних закладів, які знаходяться на території нашої громади, за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Саме Ви виховуєте наше майбутнє покоління, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте до шкільного життя та виховуєте справжніх патріотів нашої держави.
То ж бажаю Вам міцного здоров`я, благополуччя, нових творчих успіхів і досягнень, натхнення та оптимізму, поваги та вдячності від ваших вихованців. Нехай Вам завжди всміхається доля, а душу зігріває людська шана і щира посмішка наших дітей!

 

З повагою, 
міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора