A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня захисника України

Дата: 09.11.2018 10:29
Кількість переглядів: 340

Від щирого серця вітаю із Днем захисника України! 
Це загальнодержавне свято мужності й відданості своїй Батьківщині, завжди нагадує нам про тих, хто присвятив своє життя нелегкій службі, хто захищав рідну землю.
День захисника України пройшов крізь віки та уособлює в собі військову доблесть, героїзм, мужність наших захисників, які і сьогодні стоять на сторожі нашого спокою. Це свято для тих, хто в будь-який момент готовий полишити тепло власних домівок та стати на захист найголовнішого – своєї сім’ї та Батьківщини. 
Я впевнений, що молоде покоління військовослужбовців, котрі народились і змужніли в незалежній країні, буде гідним продовжувачем кращих традицій своїх славних предків.
Низький уклін Захисникам Батьківщини, котрі сьогодні несуть нелегку військову службу, виявляють мужність, стійкість, витримку захищаючи незалежність нашої держави. Ми всі віримо, що Ваш патріотичний дух, Ваша незламна воля до перемоги здолають будь-які перешкоди та принесуть нашій країні довгоочікуваний мир.
Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра, козацького здоров`я, щастя, добробуту, наснаги у відродженні кращих національних традицій та наснаги на успішні починання на користь держави. Від усього серця бажаю всім ветеранам, військовослужбовцям, всім колишнім, нинішнім і майбутнім захисникам та їхнім сім'ям миру, здоров'я, добробуту, злагоди і щастя.
У цей день ми також схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Висловлюємо щирі співчуття родинам полеглих воїнів та віримо, що їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків! Вічна їм слава!

Слава Україні! Слава її Героям-Захисникам!

З повагою,
міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора