A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня працівника соціальної сфери

Дата: 09.11.2018 10:48
Кількість переглядів: 438

Шановні працівники соціальної сфери!
Традиційно у першу неділю листопада ми відзначаємо професійне свято людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – День працівника соціальної сфери.
У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта та щирість. Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.
Низький Вам уклін за милосердя, відданість обраній справі, доброту, терпіння і любов до тих людей, які найбільше потребують Вашої опіки, захисту та підтримки.
Нехай сторицею повертається до Вас добро, щирість та милосердя, даровані людям, а у ваших домівках завжди панують щастя і злагода.
Тож нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.
Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту та подальших професійних досягнень.

З повагою,
міський голова Олексій Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора