A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2018 10:53
Кількість переглядів: 385

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Сердечно вітаю Вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу.
Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними та несхожими на інших.
Завдяки Вам ми всі маємо чудову нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості.
Дозвольте подякувати Вам за невтомну та натхненну працю, якою ви збагачуєте духовну скарбницю нашого народу, примножуєте славу громади, щодня самовіддано та з творчим запалом плекаєте самобутню культуру рідного краю.
Адже саме завдяки відданим митцям своїй справі, українська культура змогла зберегти свою самобутність, незважаючи на потужні натиски багатьох агресорів, зайняла гідне місце серед світових культур.
Щиро вдячний всім працівникам сфери культури за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Тому бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
Один з філософів сказав, що без традиції – нема культури, а без культури – нема нації. Тож я мрію і хочу, щоб наші діти, внуки і правнуки гордилися тим, що у них є Україна, у них є рідна мова, їхня пісня, культура, звичаї, обряди та традиції.

З повагою,
міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора