A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся I тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

Дата: 14.11.2018 16:11
Кількість переглядів: 412

13 листопада 2018 року на базі Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Звенигородської районної ради відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Географія». У конкурсі взяли участь 6 учасників із закладів загальної середньої освіти Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади, Тальнівського, Звенигородського районів та м. Ватутіне. Педагоги пройшли три конкурсні випробування: «Відеорезюме», «Тестування з фахової майстерності» за тестами розробленими КНЗ «ЧОІПОПП» та «Дослідження».
Тальнівську міську об’єднану територіальну громаду на вищезазначеному конкурсі представляла Солошенко Оксана Володимирівна, учитель географії Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тальнівської міської ради. 
Складними й напруженими були конкурсні випробування, кожен із учасників показав високий фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї. Для педагогів конкурс став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкрив багато нових граней їхнього педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. 
За рішенням журі конкурсу Солошенко Оксана Володимирівна посіла почесне ІІІ місце.
Від імені Тальнівської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради та всієї педагогічної спільноти громади щиро вітаємо Солошенко Оксану Володимирівну з високими здобутками в конкурсі! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а ваші щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора