A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Основи здоров’я»

Дата: 19.11.2018 12:52
Кількість переглядів: 402

Сучасна освіта вимагає від педагога Нової української школи креативного, інноваційного підходу до навчання підростаючого покоління, впровадження передових освітніх технологій, постійного пошуку на творчому шляху самовдосконалення.
Проведення І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» відбулось 15 листопада 2018 року на базі Маньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у номінації «Основи здоров’я» стало підтвердженням професійної майстерності кращих представників педагогічної спільноти.
Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки на зональному турі конкурсу у номінації «Основи здоров’я» представляли 4 педагоги із закладів загальної середньої освіти Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади, Жашківської територіальної громади та Маньківського району.
Тальнівську міську об’єднану територіальну громаду представляла Козяр-Кмітевич Ірина Анатоліївна, учитель основ здоров’я Тальнівської ЗОШ І-ІІ ступенів №3 Тальнівської міської ради.
У ході конкурсу педагоги щедро ділилися із колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрували нові педагогічні ідеї, широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів, що дозволили розкрити їх неповторність і педагогічний талант під час проведення практичної роботи. Даний конкурс відкрив для вчителів нові можливості та великі перспективи, став ще однією сходинкою до вершини професійної майстерності, відкрив багато нових граней їх педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження.
За рішенням журі конкурсу Козяр-Кмітевич Ірина Анатоліївна, учитель основ здоров’я Тальнівської ЗОШ І-ІІ ступенів №3 посіла почесне ІІ місце.
Від імені Тальнівської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради та всієї педагогічної спільноти громади щиро вітаємо Козяр-Кмітевич Ірину Анатоліївну з високими здобутками в конкурсі! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а ваші щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора