A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Конкурс національно-патріотичної пісні «Калиновий дзвін»

Дата: 19.11.2018 12:57
Кількість переглядів: 599

16 листопада в Тальнівському МЦКД відбувся конкурс національно-патріотичної пісні «Калиновий дзвін», учасниками якого є солісти та колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти. 
Журі конкурсу у складі: Валентини Нерубайської - головного спеціаліста з питань освіти відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради, Тетяни Безпалої - директора Тальнівської дитячої музичної школи, Людмили Харченко – музичного керівника в ДНЗ №7 «Струмочок», відмітили яскраві вокальні таланти. 
Найбільше було представлено шанувальників пісні, які виступали із сольними номерами, однак не бракувало й вокальних колективів. Варто зауважити, що більшість конкурсантів є вихованцями Тальнівського Будинку дітей та юнацтва.
У конкурсній номінації «солісти» представлені були такі категорії: «юніори» (вікова категорія 6-7 років), вікова категорія 8-9 років, вікова категорія 10-12 років, вікова категорія 13-15 років, вікова категорія 16-17 років. А у конкурсній номінації «колективи» було представлені такі категорії: «молодша група» (7 до 10 років), «середня група» (11-13 років), старша група (14-17 років).
Загалом перед журі стояло завдання з майже 28-ми номерів вибрати кращі. Слід зазначити, завдання не з простих. Адже кожен виконавець – це унікальний голос, тривала робота над виконавською майстерністю та образом. Головними критеріями оцінки були: професійний рівень виконаного твору, творча індивідуальність, сценічна культура, реалізація художнього задуму, естетика зовнішнього вигляду та вдалий підбір свого репертуару.
Гран-прі в конкурсі отримали: Кулик Ольга, Сапіга Валерія, Кривонос Марія, Діана Погосян та тріо «Фолк».
Звісно ятрили душу пісні, де кожен рядок – то любов до рідної землі, сльози матерів з благанням зберегти життя синам-захисникам України, віра й надія на краще майбутнє. Відомі хіти українських виконавців, що стали символом нашої епохи, глядачі в залі співали разом із конкурсантами. 
Щира вдячність організаторам свята та вітання усім переможцям та учасникам конкурсу. Бажаємо завжди нести вогник української пісні у своїх душах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора