A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 08:25
Кількість переглядів: 396

Шановні мешканці громади! 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи – цей знаменний і величний день, про який кожен з гордістю може говорити про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Події, що відбувались з нашим суспільством та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Хочу висловити велику вдячність всім, хто у скрутні для країни часи, постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної держави.

Низький уклін тим бійцям, які в бою демонструють усьому світу свою здатність захистити державу, зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям, які потерпають від свавілля ворогів.

Щира подяка  тим, які долучаються  до волонтерської діяльності.

Війна принесла велике горе, але заодно і об’єднала та згуртувала людей, які безкорисливо надають допомогу іншим. Саме завдяки волонтерам, Україна вистояла у важкій боротьбі проти окупантів і продовжує відстоювати свою незалежність.

   Тож  бажаю усім злагоди і непохитної віри в те, що ми, як єдиний великий народ,  зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України.

  Нехай буде мирне небо над українською землею та добробут у ваших домівках.

 

З повагою,

міський голови Олексій Юрченко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора