A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2018 09:10
Кількість переглядів: 376

Шановні військовослужбовці, захисники держави!

День Збройних Сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності держави.

На вас покладена нелегка, але в той же час почесна місія – боронити наші землі та захищати український народ. Захищати незалежність та цілісність рідної землі в усі часи було священним обов'язком справжніх чоловіків.

Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

Сила і міць держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята  та побажання нашим славним воїнам швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів і віри в  щасливе майбуття та успіхів на ниві служіння українському народу!

  Бажаю Вам дoбра, рoдиннoї злагoди, щастя й нoвих звершень у благoрoдній справі служіння Україні та її нарoдoві. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

 

З повагою,

міський голова Олексій Юрченко 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора