A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 08:09
Кількість переглядів: 366

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!
Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, членам виконавчого комітету, службовцям органів місцевого самоврядування та, звичайно, активним громадянам, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято стосується кожного, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення.
Тому в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду кращою.
Сердечно бажаю кожній родині, кожному жителю міцного здоров`я, достатку і благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги!
З нагоди свята бажаю миру, міцного здоров’я, щастя, добра, нових звершень. Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому дні, надасть натхнення для подальшої праці на благо громади.

З повагою,
міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора