A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим

Дата: 29.12.2018 12:19
Кількість переглядів: 423

Від щирого серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у майбутнє. Зустрічаючи Новий рік та святкуючи Різдво Христове, побажаємо один одному Любові та Віри в себе, процвітання нашої громади та всієї України. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної громади. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.

Зичу усім міцного здоров’я, безмежного особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі, Божого благословення!

Безмежна вдячність  українським воїнам,  які захищаючи незалежність, свободу і цілісність  нашої країни,  запалюватимуть Різдвяну свічу не в колі рідних і друзів,  а на передовій, в холодних окопах.  В час, коли на небі  зійде Різдвяна зоря,  помолімося за тих,  кого немає з нами  та за Героїв, які віддали життя в боротьбі за Україну.  

 

З повагою,

міський голова Олексій Юрченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора