A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Методичне об’єднання керівників гуртків Будинку дітей та юнацтва

Дата: 14.01.2019 13:30
Кількість переглядів: 907

11 січня відбулося методичне об’єднання керівників гуртків Будинку дітей та юнацтва. У процесі роботи були розглянуті наступні питання:
1. Аналіз роботи гуртків за перше півріччя навчального року. Методичні рекомендації щодо участі керівників гуртків у конкурсах Всеукраїнського та обласного рівнів (Чмига Т.І. – директор ТБДЮ).
2. Тренінгове заняття емоційної саморегуляції для педагогів (Мельниченко І.І. – методист ТБДЮ).
3. Формування позитивного іміджу керівника гуртка позашкільного навчального закладу (Віслобокова В.І. – керівник гуртка «Дивосвіт»).
4. Майстер-клас «Виготовлення різдвяних подарунків» (Собкович О.Д. – народна майстриня).
Тетяна Чмига провела моніторинг участі керівників гуртків в конкурсах різного рівня за минулий рік та ознайомила з конкурсами на наступний рік. Директор закладу звернула увагу на ведення документації, оформлення журналів та виконання програм гуртків, клубів та дитячих об’єднань. 
Інна Мельниченко провела тренінгові заняття емоційної саморегуляції для педагогів. Валентина Віслобокова у своєму виступі наголосила, що імідж керівника гуртка – імідж позашкільного навчального закладу.
Цікавинкою методоб’єднання стало проведення майстер-класу по виготовленню різдвяних подаруночків народною майстринею Ольгою Собкович. 
Приємним моментом засідання стала чайна церемонія, де кожен з присутніх зміг скуштувати духмяного чаю з цілющих трав, зібраних на луках Тальнівщини вихованцями клубу «Екос». Учасники методоб’єднання висловили свої пропозиції щодо питань, відповіді на які вони хотіли б почути на наступних засіданнях.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора