A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про проведення громадських слухань з обговорення тарифу на вивезення твердих побутових відходів  на території м. Тальне

Дата: 26.02.2019 11:41
Кількість переглядів: 431

 

 

 


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯМІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

Від  22 лютого 2019 року                                                           27-Р

 

Про проведення громадських слухань з обговорення тарифу на вивезення твердих побутових відходів  на території м. Тальне

 

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Законом України «Про житлово – комунальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року № 1010 «Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», від 28 грудня 1992 року № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно – правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади», з метою надання послуг на належному рівні: 

 

1. Провести громадські слухання, щодо обговорення тарифу на вивезення твердих побутових відходів  на території м. Тальне.

2. Датою проведення громадських слухань визначити 25 березня 2019 року о 14:00 годині в МЦКД (кінотеатр  «Юність»)    м. Тальне, вул. Гагаріна, 8.

3. Розмістити оголошення про проведення громадських слухань на офіційному сайті Тальнівської міської ОТГ та в ЗМІ (додаток 1).

4. Створити та затвердити склад робочої групи з підготовки та проведення громадськихслухань (додаток 2).

5. Для підготовки і проведення громадських слухань доручити робочій групі:

- підготувати і затвердити план підготовки та проведення громадських слухань;

- систематизувати письмові звернення, які надійшли та надійдуть до міської ради та її виконавчих органів, з питання, яке буде розглянуто на громадських слуханнях та підготувати аналітичну довідку;

- довести підсумки громадських слухань до виконавчих органів для розгляду, а також до членів територіальної громади міста через засоби масової інформації.

6. Контроль за виконанням розпорядження покладається на начальника відділу житлово – комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, інфраструктури, комунальної власності і містобудування апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету (Макеєнко Л).

 

Міський голова                                                  О.Юрченко

 

 

 

 

Додаток 1

до розпорядження міського голови

від 22 лютого 2019 року № 27-Р

 

 

Виконавчий комітет  Тальнівської міської ради проводить громадське обговорення тарифу на вивезення твердих побутових відходів  на території м. Тальне

 

Виконавчий  комітет Тальнівської міської ради запрошує на громадські  слухання для обговорення  проекту рішення про розгляд тарифу на вивезення твердих побутових відходів на території м. Тальне ПрАТ «Комунальник».

Додаткову інформацію щодо громадських слухань та щодо подання зауважень і пропозицій можна отримати за адресою: м.Тальне, вул.Соборна, 30-б, каб.411 в робочі дні з 9.00 до 16.00 год.

Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Л.Макеєнко

Строк подання пропозицій (зауваженнь): робочі дні з 9.00 до 16.00 год. до 22.03.2019 року (включно).

Проведення громадських слухань – 25 березня 2019 р. о 14:00 годині в МЦКД (кінотеатр «Юність»), м. Тальне вул. Гагаріна,8.

 

В. о керуючого справами                                                             А. Белінська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора