A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Міжнародного жіночого дня

Дата: 08.03.2019 08:00
Кількість переглядів: 334

Шановні жінки!

Щиро вітаю Вас з найпрекраснішим святом весни – 8 березня!

Серед усіх свят 8 березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.

Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу.

Жінка одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю. Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів.

Усе найдорожче, що є у нашому житті пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки!

Добрі та ласкаві берегині людського роду та хранительки родинного вогнища – Ви найдорожче, що є в житті у чоловіків. Ви даруєте життя, натхнення та любов.

Шановні жінки, висловлюю вам вдячність за працю, за підтримку та душевну щедрість. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята! Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а весна дарує вам радість, впевненість, щастя і любов та мир!

Зі святом вас, дорогі жінки! 

 

з повагою,

міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора