A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня українського добровольця

Дата: 14.03.2019 07:57
Кількість переглядів: 339

14 березня - це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. Суспільству, волонтерам, державі, а насамперед Збройним Силам та іншим військовим формуванням вдалося дорогою ціною, ціною власного життя, зупинити просування ворога вглиб країни. Саме в той час, аби боронити кордони рідної землі, лави військовослужбовців за покликом серця поповнило безліч добровольців.
Ви справжні Герої України, які першими стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію та Збройні сили, щоб зупинити агресора. 
Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців будуть вчитися прийдешні покоління, так як наше покоління виховувалося на прикладі героїзму героїв Крут та Української Повстанської Армії. 
Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ми - Українці, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне майбутнє України!
Бажаю Вам усім добровольцям сил і здoрoв’я, дoбра у рoдинах. Бажаю всім нам миру і спoкoю на всій українській землі.
Слава Україні! Слава Українським Добровольцям!

З повагою,
міський голова Олексій Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора