A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Тальнівської громади привітали з професійним святом

Дата: 15.03.2019 18:05
Кількість переглядів: 501

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення – 15 березня в приміщенні КЗ «Тальнівський міський центри культури та дозвілля» відбулись урочистості та святковий концерт.

Зі словами глибокої поваги до присутніх звернувся Олексій Юрченко, який відзначив, що немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, адже благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.  Також міський голова подякував керівникам та  колективам комунальних підприємств за відданість нелегкій роботі та побажав міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів  та сподівань.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток Тальнівської об’єднаної територіальної громади та з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Олексій Юрченко відзначив  кращих працівників галузі.

Урочистості продовжились святковим концертом, який організували працівники КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля». Привітальні композиції присутнім подарували вокальні гурти «Орхідея», «Бузина», «Отамани» та хореографічні колективи «Лавіта» (керівники Наталія та Анна Шевчуки) та «Енергія» (керівник Ірина Присяжнюк).

 Присутні з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали всіх учасників заходу, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора