A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська ДЮСШ визнана однією з найкращих в області !

Дата: 10.05.2019 16:01
Кількість переглядів: 470

Нещодавно підведено підсумки огляду-конкурсу на кращий стан навчально-спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах та дитячо- юнацьких клубах фізичної підготовки системи освіти Черкаської області у 2018 році . 
У огляді-конкурсі взяли участь 9 із 13 дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти Черкаської області. Учасниками огляду-конкурсу були надані підсумкові матеріали з оцінкою діяльності відповідно до вимог Положення про огляд-конкурс.. 
За підсумками огляду-конкурсу у номінації „Краща дитячо-юнацька спортивна школа“ переможцем стала Смілянська дитячо-юнацька спортивна школа „Олімп“, ІІ місце посіла Корсунь-Шевченківська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, ІІІ місце посіла? Тальнівська дитячо-юнацька спортивна школа. 
Відповідно до аналізу матеріалів огляду-конкурсу за основними розділами, кращий показник у розділі „Навчально-тренувальні групи“ має Смілянська ДЮСШ „Олімп“, другий ? Корсунь-Шевченківська комплексна ДЮСШ, третій ? Звенигородська ДЮСШ. 
У розділі „Тренерсько-викладацький склад“ кращий показник має Смілянська ДЮСШ „Олімп“, другий ? Корсунь-Шевченківська ДЮСШ, третій ? Звенигородська ДЮСШ. 
У розділі „Фінансування“ кращий показник має Смілянська ДЮСШ, другий ? Золотоніська ДЮСШ, третя позиція за Корсунь-Шевченківською
У розділі „Участь у змаганнях різного рівня“, що є найважливішим з усіх критеріїв, - кращий результат має Смілянська ДЮСШ „Олімп“, друга позиція за Корсунь-Шевченківською КДЮСШ, третьою стала Тальнівська ДЮСШ.
Вітаємо переможців та бажаємо подальшого успіху у вихованні спортивної та здорової молоді!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора