A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

День матері для рідних неньок загиблих героїв-учасників антитерористичної операції

Дата: 14.05.2019 11:34
Кількість переглядів: 284

Напередодні Дня матері працівники служби надання соціальних послуг апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету спільно з представниками ГО «Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО» відвідали матерів загиблих героїв-учасників антитерористичної операції Лущевську Віру Петрівну, Безуглу Марію Дмитрівну та Геш Олену Іванівну. Вручили їм квіти, подарунки, сердечно побажали, щоб усі їхні починання увінчувались успіхом, домівку оминали життєві негаразди, а серця завжди зігрівала щира людська повага та любов.
Кожна з цих матерів
 —  сильна духом жінка, яка, поклавши своє життя заради виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Ми схиляємо голови перед жертовністю кожної неньки, яка виростила самовідданних героїв.
А в неділю, 12 травня, було організовано поїздку до м. Києва для участі у щорічній Ході матерів, мета якої привернути увагу суспільства до проблем матерів загиблих воїнів АТО/ООС, багатодітних, матерів з онкохворими дітьми. Учасники ходи ще з ранку почали збиратися на Михайлівський площі, запалювали лампадки, клали квіти біля «Народної стіни пам'яті», матері, дружини, діти загиблих залишали імена синів, чоловіків, батьків на 15-метровому прапорі.
Після короткого мітингу, хода вирушила від Михайлівської площі до Свято-Володимирського кафедрального патріаршого собору, де відбулося богослужіння та вручення відзнак народної пошани «Орден матері бійця АТО».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора