A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

16 травня - Всесвітній день вишиванки

Дата: 16.05.2019 17:19
Кількість переглядів: 300

За традицією кожного третього четверга травня Україна та світ відзначає Всесвітній день вишиванки - день українського національного оберега, який несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками.
16 травня 2019 року свято національної єдності, що полягає в збереженні споконвічних народних традицій створення та носіння етнічного вишитого одягу та об'єднання українців, відзначали сьогодні в Тальнівській об’єднаній територіальній громаді.
У заході взяли участь учні шкіл об’єднаної територіальної громади, працівники Тальнівської міської ради, Тальнівської райдержадміністрації та райради, всі бажаючі.
Учні четвертого класу Тальнівської ЗОШ I-IIIст. №2 представили увазі присутніх патріотичний флешмоб «Україна – це ми», а гурт «Отамани» Тальнівського міського центру культури та дозвілля виступили з пісенною композицією «Цвіт калини коло броду».
«Ми вкотре показуємо, що любов до України в наших серцях, а по всьому світу сьогодні вишиванка – це незмінний та завжди сучасний символ України» - наголосила ведуча заходу Альона Сапіга.
Кожен із гостей заходу вкотре продемонстрував національний одяг у цей день, підкресливши свою українську ідентичність.
Вишиванка – органічна частина повсякденного життя українців, то ж вдягаймо її з гордістю на роботу, пари, до школи чи в свята.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора