A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

День вишиванки у Тальнівській центральній бібліотеці

Дата: 17.05.2019 12:55
Кількість переглядів: 299

       З нагоди Дня вишиванки, яке цьогоріч святкується 16 травня, працівники Тальнівської центральної бібліотеки організували виставку вишиванок, над якими працювали місцеві майстрині, а також літератури про українську вишивку: книги про українські обереги, журнали з різноманітними узорами, мотивами та схемами крою вишиванок для дорослих і дітей.

      Під гаслом «Вишиванка – символ української душі» були представлені роботи майстринь: Марини Гайшук із с.Здобуток (вишивка бісером) , Ольги Плахотнюк із Тального (поєднання вишивки гладдю та хрестиком) та Валентини Слободяник із Тального (вишивка хрестиком).

     Відвідувачі мали змогу милуватися дитячими платтячками, сорочечками, жіночими та чоловічими сорочками, вишитих безліччю орнаментів на різних тканинах.

     Протягом всього дня бібліотека  в цей день зустрічала гостей, які пишаються належністю до українського народу та шанують нашу вишиванку, яка є перлиною народної культури та візитівкою українців, цікавляться рукоділлям, навчаються та переймають досвід у інших.

      

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора