A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Роботу знаходить той, хто її шукає: історія одного працевлаштування на Тальнівщині

Дата: 24.09.2020 16:03
Кількість переглядів: 222

 

Знайти роботу досить нелегко, а ще складніше - шукати роботу в зовсім новому для тебе місті. Але, як свідчить історія нашої героїні, бажання працювати та наполегливий пошук відповідних варіантів – зрештою, дають позитивний результат.

Наприкінці жовтня 2019 року до Тальнівської районної філії звернулась за допомогою у працевлаштуванні Анастасія Лихолат. У силу об’єктивних життєвих обставин, у зв’язку із переїздом до м. Тальне, жінка змушена була розпочати пошук роботи. Звісно, роботу хотілось знайти за своєю спеціальністю, яка для Тального виявилась досить рідкісною.

Під час спілкування з фахівцем з’ясувалось, що жінка має досить різноманітний досвід роботи: літературного редактора газети, волонтера-вихователя та учителя-волонтера, адміністратора і редактора бюро перекладів (м. Львів). Після проходження профілювання, фахівцем центру було виявлено середній рівень мотивації та середній потенціал до працевлаштування.

За рекомендацією фахівців жінка брала участь у тренінгах та семінарах, де навчали працювати з джерелами інформації про вакансії, складати резюме, готуватися до співбесіди з роботодавцем. Безробітна добросовісно виконувала усі рекомендації кар’єрного радника, підготувала власне резюме у паперовому та відеоформаті, активно здійснювала пошук роботи самостійно. Тому результат не змусив довго на себе чекати. Як тільки з’явилась вакансія редактора у ТОВ «Поліграфіст Тальнівщини» – погодилась на співбесіду, успішно пройшла її та отримала постійне місце роботи.

Сьогодні я повністю задоволена своєю роботою і хочу сказати усім, хто нині її шукає: не впадайте у відчай, а реально оцініть свої можливості та зверніться до служби зайнятості, де обов’язково допоможуть з працевлаштуванням. Однак не слід забувати і про самостійну активність у пошуку роботи. «Хто шукає, той знаходить», вірте в свої сили і тоді ви неодмінно досягнете своєї мети.

Сьогодні Анастасія Лихолат працює вже понад 6 місяців і щиро радіє з того, що стала частиною успішного колективу, клієнтоорієнтованого та впізнаваного бізнесу, що активно розвивається.

За словами засновниці редакції газети «Реклама Тальнівщини» Тетяни Карачун, за період роботи Анастасія швидко адаптувалась, опанувала увесь перелік компетенцій, зарекомендувала себе старанною, ввічливою, тактовною та коректною у роботі з людьми.

Тож фахівці Тальнівської районної філії бажають пані Анастасії міцного здоров’я та професійних успіхів на новому місці роботи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора