A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про внесення змін в розпорядження від 09.10.2020 року № 22-Ра

Дата: 21.10.2020 15:19
Кількість переглядів: 229

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 20 жовтня 2020 року                                                                            № 25-Ра

Про внесення змін в розпорядження

від 09.10.2020 року № 22-Ра

 

Відповідно до статтей 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

І. Внести зміни в розпорядження від 09.10.2020 № 22-Ра, виклавши пункт ІІ в наступній редакції:

«ІІ. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VІІІ скликання наступний порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 № 52/8-2 «Про бюджет Тальнівської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами).

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 09.04.2019 №38/8-4 «Про програму вдосконалення надання вторинної медичної допомоги в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки» (зі змінами).

3. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2017 № 16/8-13 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в Тальнівській міській об'єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки» (зі змінами). 

4. Про призначення кандидатури на посаду директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Тальнівської міської ради  Черкаської області» за результатами конкурсу.

5. Про внесення змін до «Програми розвитку та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Тальнівської міської об'єднаної територіальної громади на 2019-2022 роки», затвердженої рішенням міської ради від 30.07.2019 № 44/8-20 (зі змінами).

6. Про внесення змін до рішення міської ради від 19.12.2019 № 51/8-1 «Про програму соціально-економічного розвитку Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».      

7. Про вилучення з господарського відання КП «Ритуал» ТМР та передачу в господарське відання КП «Джерело» ТМР основних засобів.

8. Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів та об’єктів благоустрою з балансу виконавчого комітету Тальнівської міської ради на баланс КП «Ритуал» Тальнівської міської ради.

9. Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів з балансу виконавчого комітету Тальнівської міської ради на баланс КП «Джерело» Тальнівської міської ради.

10. Про затвердження акту прийому-передачі нерухомого, рухомого майна та інших необоротних активів КНП «Тальнівська центральна лікарня» Тальнівської районної ради  Черкаської області (нова назва КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня Тальнівської міської ради») у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

11. Про затвердження акту прийому-передачі нерухомого, рухомого майна та інших необоротних активів КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тальнівської районної ради  Черкаської області (нова назва КНП «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Тальнівської міської ради) у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

12. Про прийняття цілісних майнових комплексів, будівель із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну  власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

13. Про надання дозволу на списання основних засобів КП «Водоканал» ТМР.

14. Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів, які належать до комунальної власності Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

15. Про затвердження детального плану території вул. Небесної Сотні, 18, в м. Тальне Черкаської області, гр. Маляр І.В.

16. Про виготовлення детального плану території забудови автозаправної станції ПАТ «Укрнафта», яка знаходиться на смузі автодороги Умань-Сміла 38 км. + 200 м.(ліва сторона).

17. Про земельні питання:

17.1. Про затвердження документації із землеустрою.

17.2.Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації.

17.3.Про передачу (припинення) у користування (оренду) земельних ділянок комунальної власності.

17.4. Про уточнення цільового призначення земельних ділянок.

17.5. Про проведення нормативно-грошової оцінки земель в межах населеного пункту с. Гордашівка, Тальнівського району, Черкаської області.

17.6. Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності, які підлягають продажу.

17.7. Про виготовлення звіту з експертної оцінки земельної ділянки по вул. Гагаріна, 62 площею 2,8721 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій з метою визначення ймовірної ціни її продажу.

18. Різне.

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

В.о. міського голови                                                                    В.Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора