A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Дата: 16.11.2020 08:42
Кількість переглядів: 214

Щиро вітаю всіх працівників та ветеранів у сфері радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом, яке традиційно відзначається в Україні 16 листопада!

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, листонош, операторів, сортувальників, а також операторів зв’язку та провайдерів Інтернет – всіх тих, чия щоденна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

Сьогодні складно уявити розвиток сучасного світу без інформаційних технологій. Вони стали потужним поштовхом розвитку всіх галузей економіки, доступ до великого обсягу інформації дозволяє кожному з нас розширювати світогляд та орієнтуватися в процесах, які стрімко відбуваються в мінливому світі.

Завдяки вашій складній і відповідальній роботі скорочується відстань між містами, налагоджується комунікація між людьми.

А завдяки достовірній, об’єктивній і якісно поданій інформації вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянське суспільство, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади. 

З нагоди професійного свята бажаю всім вам натхнення, міцного здоров’я, гарного настрою та задоволення від роботи.

Миру в ваших домівках, благополуччя, втілення в життя планів і надій!

З повагою

в.о.міського голови

Василь Сідько.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора