A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання позачергової шістдесят шостої сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 20.11.2020 17:01
Кількість переглядів: 250

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 18 листопада 2020 року                                                                       № 31-Ра

Про скликання позачергової шістдесят шостої сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до статтей 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

I. Скликати позачергову шістдесят шосту сесію міської ради VIII скликання 23.11.2020 року о 10.00 год. в великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

II. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VIII скликання наступний порядок денний:

1. Про надання згоди на безоплатне прийняття прав засновника  юридичної  особи - Тальнівського районного будинку культури (код ЄДРПОУ 02136063) та будівель, нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають в управлінні юридичної  особи – Тальнівського районного будинку культури та сектору культури, молоді і спорту Тальнівської районної державної адміністрації  із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

2. Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають в управлінні відділу освіти Тальнівської районної державної адміністрації із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

3. Про надання згоди на безоплатне прийняття прав засновника - юридичних  осіб, які перебувають в управлінні відділу освіти Тальнівської районної державної адміністрації та їх будівель, нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав  із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

4. Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають в управлінні Тальнівського районного центру соціальних служби для  сім’ї, дітей та молоді   із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

5. Про надання згоди на безоплатне прийняття прав засновника  юридичної  особи -  (код ЄДРПОУ 21367667) та будівель, нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають в управлінні юридичної  особи – Тальнівський районний територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг) та Управління соціального захисту населення Тальнівської районної державної адміністрації із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

6. Про надання згоди на безоплатне прийняття прав засновника  юридичної  особи -  (код ЄДРПОУ 36779853) та будівель, нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають в управлінні юридичної  особи – Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради «Ми з  майбутнім» із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

7. Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають на балансі Тальнівської районної ради із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

8. Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав, які перебувають в управлінні та обліковуються на балансі Тальнівської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

9. Про затвердження плану роботи Тальнівської міської ОТГ на 2021 рік щодо підготовки регуляторних актів.

10. Про затвердження плану-графіку діяльності Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади щодо проведення заходів з відстеження результативності прийнятих регуляторних актів на 2021 рік.

11. Про внесення змін в рішення міської ради від 03.11.2017 № 14/8-6 «Про передачу окремо визначеного комунального майна з господарського відання КП «Водоканал» у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради».

12. Про внесення змін в рішення міської ради від 20.05.2020 № 57/8-20 «Про затвердження актів приймання – передачі окремо визначеного комунального майна комунальної власності Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради (баланс виконавчого комітету) в господарське відання КП «Водоканал».

13. Про надання  згоди  на прийняття та прийняття  в комунальну власність Тальнівської міської об'єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради службового автотранспорту - легкового автомобіля.

 

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

В.о. міського голови                                                                    В.Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора