A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання чергової шістдесят сьомої сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 25.11.2020 20:52
Кількість переглядів: 270

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 25 листопада 2020 року                                                                       № 34-Ра

Про скликання чергової шістдесят сьомої сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до статтей 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

I. Скликати чергову шістдесят сьому сесію міської ради VIII скликання 26.11.2020 о 14.00 год. в великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

II. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VIII скликання наступний порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 № 52/8-2 «Про бюджет об`єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами).

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 01.03.2019 №37/8-8 «Про Програму вдосконалення первинної медико-санітарної допомоги в Тальнівській міській об’єднаній територіальній  громаді на 2019-2021 роки» (зі змінами).

3. Про внесення змін до рішення Тальнівської міської ради від 24.12.2019 №52/8-5 «Про затвердження заходів на 2020 рік з виконання Програми соціального захисту населення Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки» (зі змінами).

4. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку культури в Тальнівській міській об’єднаній територіальній  громаді на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради 22.12.2018 №33/8-4 (зі змінами).

5. Про безоплатне прийняття будівель, нерухомого, рухомого майна, транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав, в тому числі на земельну ділянку під будівлею, які перебувають в управлінні юридичної особи – Тальнівського районного будинку культури Тальнівської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

6. Про затвердження Статуту комунального закладу «Тальнівський будинок культури» в новій редакції.

7. Про передачу в оперативне управління відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради громадської будівлі за адресою: 20401, Черкаська обл., м. Тальне, вул. Соборна, 49.

8. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2017 № 16/8-13 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки» (зі змінами).

9. Про безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Тальнівської районної ради (Код ЄДРПОУ 42428916) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

10. Про безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна,  у тому числі транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав Комунальної установи «Тальнівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» (Код ЄДРПОУ 43836773), із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

11. Про безоплатне прийняття прав засновника (власника) юридичної особи – Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради «Ми з майбутнім» та його нерухомого, рухомого майна,  інших необоротних активів і майнових прав із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

12. Про безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав централізованої бухгалтерії по обслуговуванню закладів освіти та групи по централізованому господарському обслуговуванню загальноосвітніх шкіл та інших закладів освіти, із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

13. Про безоплатне прийняття прав засновника – юридичних осіб, які перебувають в управлінні відділу освіти Тальнівської районної державної адміністрації та їх будівель, нерухомого, рухомого майна,  у тому числі транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

14. Про внесення змін до Комплексної Програми з благоустрою території та утримання об’єктів комунальної власності Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки в новій редакції, затвердженої рішенням міської ради  від 20.12.2017 №16/8-25 (зі змінами).

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 19.12.2019 №51/8-1 «Про Програму соціально-економічного розвитку Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами).

16. Про внесення змін до Комплексної програми функціонування  та розвитку системи цивільного захисту Тальнівської ОТГ, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2018-2022 роки», затвердженої  рішенням міської ради від 06.03.2018 №19/8-9  (зі змінами).

17. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.10.2018 № 31/8-6 «Про міську Програму «Територіальна оборона» на 2019 -2023 роки» (зі змінами).

18. Про безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна,  у тому числі транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав Комунальної установи «Тальнівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

19. Про безоплатне прийняття прав засновника (власника) юридичної особи – Тальнівський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та його нерухомого, рухомого майна,  інших необоротних активів і майнових прав із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

20. Про земельні питання

20.1.Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

20.2. Про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації/

20.3.Про передачу (припинення) у користування (оренду, власність) земельних ділянок комунальної власності.

21. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.09.2020 № 62/8-15.6 «Про проведення земельних торгів з набуття права оренди на земельні ділянки».

 

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

В.о. міського голови                                                                    В.Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора