A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання першої сесії (друге пленарне засідання) Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 07.12.2020 18:25
Кількість переглядів: 302

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 07 грудня 2020 року                                                                        38а

Про скликання першої сесії (друге пленарне засідання) Тальнівської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до статтей 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

I. Скликати першу сесію (друге пленарне засідання) міської ради VIII скликання 08.12.2020 року о 14.00 год. в великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

II. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VIII скликання наступний порядок денний:

 

1. Про реорганізацію сільських рад розформованих територіальних громад Тальнівського району Черкаської області.

2. Про реорганізацію виконавчих комітетів сільських рад розформованих територіальних громад Тальнівського району Черкаської області.

3. Про прийняття прав засновника сільських виборчих комісій Тальнівського району Черкаської області заснованими сільськими радами розформованих територіальних громад Тальнівського району Черкаської області.

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 04.11.2020 № 65/8-5 «Про затвердження актів  прийому передачі цілісних майнових комплексів, будівель із спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району до комунальної власності Тальнівської міської об’єднаної  територіальної громади»

5. Про затвердження Регламенту Тальнівської міської ради восьмого скликання.

6. Про затвердження переліку постійних комісій Тальнівської  міської  ради VІІI скликання та Положення про постійні комісії Тальнівської міської  ради.

7. Про  обрання голів постійних комісій  та затвердження персонального складу постійних депутатських комісій Тальнівської міської ради.

8. Про затвердження Порядку формування кадрового резерву у виконавчих органах Тальнівської міської ради.

9. Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради у новій редакції.

10. Про передачу комплексу (будівля методкабінету з прибудовами)  вул. Вільних Козаків, 1, м. Тальне, Черкаської області в оперативне управління  відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

11. Про безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав  комунальної установи «Тальнівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Код ЄДРПОУ 43836773,  із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

12. Про затвердження Статуту комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Тальнівської міської ради Черкаської області у новій редакції.

13. Про передачу громадського будинку Станції Юних техніків вул. Соборна, 122 а, м.Тальне, Черкаська обл. в оперативне управління відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

14. Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Тальнівської міської ради у новій редакції.

15. Про затвердження Положення про відділ культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради в новій редакції.

16. Про передачу в оперативне управління відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради нерухомого, рухомого майна, транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав, в тому числі на земельну ділянку під будівлею, що обліковується на балансі юридичної особи – Комунального закладу «Тальнівський будинок культури».

17. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату управління Тальнівської міської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради.

18. Про звіт заступника міського голови за виконану роботу     Маринченко О.В.

19. Про звіт керуючої справами виконавчого комітету за виконану роботу  Котенко О.В.

 

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

В.о. міського голови                                                                    В.Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора