A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання третьої позачергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 28.12.2020 17:30
Кількість переглядів: 254

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 28 грудня 2020 року                                                                  № 41-Ра

Про скликання третьої позачергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до ст.ст. 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

I. Скликати позачергову сесію Тальнівської міської ради VIII скликання 30.12.2020 о 10.00 год. у великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

II. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VIII скликання наступний порядок денний:

 

1. Про передачу в оперативне управління відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради нерухомого, рухомого майна, інших необоротних  активів і майнових прав, що обліковуються за закладами культури сільських рад розформованих територіальних громад Тальнівського району Черкаської області.

2. Про безоплатне прийняття нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних  активів і майнових прав централізованої бухгалтерії по обслуговуванню закладів освіти та групи по централізованому господарському обслуговуванню загальноосвітніх шкіл та інших закладів освіти, які перебувають в управлінні відділу освіти Тальнівської районної державної адміністрації, із спільної  власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району у комунальну власність Тальнівської міської територіальної громади в особі Тальнівської міської ради.

3. Про затвердження Положення про фінансове управління  Тальнівської міської ради в новій редакції.

4. Про затвердження організаційної структури та граничної чисельності працівників КНП «Тальнівський ЦПМСД» ТМР на  2020 рік.

5. Про затвердження організаційної структури та граничної чисельності працівників КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня» ТМР на  2020 рік.

6. Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Тальнівська багатопрофільна лікарня» Тальнівської міської ради (в новій редакції)

7. Про викуп об’єкту нерухомого майна – частини житлового будинку, розташованого за адресою: вулиця Соборна, 7, м. Тальне який перебуває у приватній власності.

8. Про затвердження структури  комунальної установи  «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської міської ради «Ми з майбутнім»».

9. Про затвердження переліку соціальних послуг комунальної установи  «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської міської ради «Ми з майбутнім»».

10. Про затвердження структури та граничної чисельності Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

11. Про затвердження положення про порядок та умови надання  платних  соціальних  послуг  структурними підрозділами Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

12. Про затвердження Переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання структурними підрозділами Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

13. Про затвердження тарифів надання платних соціальних послуг Тальнівським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  на 2021 рік.   

 

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голову районної  державної адміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання позачергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                          В. Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора