A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання четвертої чергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 06.01.2021 15:49
Кількість переглядів: 262

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 06 січня 2021 року                                                                   4-Ра

Про скликання четвертої чергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до ст.ст. 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

I. Скликати чергову сесію Тальнівської міської ради VIII скликання 20.01.2021 о 10.00 год. у великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

II. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VIII скликання наступний порядок денний:

1. Про деякі умови оплати праці секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету, заступника міського голови та керівника управління на І квартал 2021 року.

2. Про затвердження Статуту Тальнівської дитячої музичної школи Тальнівської міської ради Звенигородського району Черкаської області в новій редакції.

3. Про затвердження Статуту Тальнівського музею історії Тальнівської міської ради в новій редакції.

4. Про затвердження Положення про проведення щорічного   конкурсу «Успішна жінка громади».

5. Про затвердження Порядку виплати одноразової грошової допомоги громадянам, які підписали (перепідписали) контракт на військову службу зі Збройними Силами України,  іншими військовими формуваннями, утвореними відповідно до законів України.

6. Про затвердження Порядку надання  матеріальної грошової допомоги жителям Тальнівської міської територіальної громади, положення про комісію по розгляду звернень громадян з питань надання матеріальної грошової допомоги та її персонального складу.

7. Про організацію    безкоштовного   харчування  Гайдамаки Я.С., учня  Тальнівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа       І-ІІІ ступенів  № 1 - гімназія»  Тальнівської  міської  ради  Черкаської області,  з 01.01.2021 до  31.12.2021.

8. Про організацію    безкоштовного   харчування  Слободяник С.С..,  учениці Тальнівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 1 - гімназія»  Тальнівської  міської  ради  Черкаської області,   з 01.01.2021 до  31.12.2021.

9. Про організацію    безкоштовного   харчування  Слободяник Ф.С..,  учениці Тальнівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 1 - гімназія»  Тальнівської  міської  ради  Черкаської області,    з 01.01.2021 до  31.12.2021.

10. Про затвердження тарифів на постачання теплової енергії закладам освіти відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

11. Про затвердження передавальних актів щодо передачі нерухомого, рухомого майна, у тому числі транспортних засобів, інших необоротних активів і майнових прав сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації  шляхом приєднання до Тальнівської міської територіальної громади.

12. Про затвердження детального плану території частини кварталу вулиці Вокзальної 186-192 в місті Тальне Тальнівського району Черкаської області, з метою реконструкції частини комплексу нежитлових будівель, гр. Слюсарський Р.І..

13. Про внесення змін в рішення Тальнівської міської ради від 21.12.2020  2/8-8 «Про затвердження  цільової програми «Призовна дільниця» на 2021 рік».

14. Про перспективний план роботи Тальнівської міської ради на 2021 рік.

15. Земельні питання.

15.1. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

15.2. Про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації.

15.3. Про передачу (припинення) у користування (оренду, власність) земельних ділянок комунальної власності.

15.4. Про уточнення цільового призначення земельних ділянок приватної власності.

 

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голову районної державної адміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                          В. Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора