A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні роботодавці Тальнівщини!

Дата: 11.01.2021 15:17
Кількість переглядів: 305

 

Відповідно до ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення» та Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (затвердженого Наказом Міністерства соціальної політики України 16.05.2013 № 271(зі змінами та доповненнями)) Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості нагадує про необхідність подання до служби зайнятості інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2020 рік.

Інформація подається роботодавцями до Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за місцем реєстрації не пізніше 1 лютого 2021 року!

Обов’язок інформувати Службу зайнятості за затвердженою формою поширюється на підприємства, установи, організації незалежно від форми власності з чисельністю штатних працівників від 8 осіб.

За додатковою консультацією звертатись до фахівців Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за адресою м.Тальне, вул. Майданецька 13/1, або за тел. (04731) 3-04-80.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора