A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Водохрещам!

Дата: 19.01.2021 06:46
Кількість переглядів: 161

Христос хрещається!

Шановна громадо!

Сьогодні, 19 січня, відзначаємо свято Водохреща (Богоявлення або Йордан) - третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке урочисто святкують православні та греко-католики.

Цього дня християни традиційно, вітаючи одні одних, бажають здоров'я  від цілющої йорданської святої води. У Тальнівській громаді традиційно священики всіх конфесій проводять водосвяття.

Споконвіків у свято Водохреща в наші домівки приходить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром та любов’ю, почуттям надії і впевненості у завтрашньому дні. Освячена хрестом і молитвою вода набуває могутньої сили, дарує здоров’я, наснагу та наповнює нас життєдайною енергією.

У цей великий день від себе особисто, від депутатського корпусу та Виконавчого комітету Тальнівської міської ради вітаю кожного жителя громади, бажаю міцного здоров'я. Нехай цілюща йорданська вода змиє зневіру і хвороби, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Хай зціляться наші тіла і наші душі. А з кожною краплею святої води проллється мир і спокій та натхнення до нових звершень на благо громади та України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора