A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

До уваги громадськості, закладів соціальної сфери, благодійників, волонтерів, меценатів!

Дата: 29.01.2021 01:26
Кількість переглядів: 295

 

З метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик Асоціація благодійників України до 1 березня 2021 року оголошує збір конкурсних заявок для участі у Національному конкурсі „Благодійна Україна – 2020”.

Конкурс є знаковою подією в благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою – «Ангелом добра» - в благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Деталі щодо участі у конкурсі та іншу корисну інформацію щодо конкурсу можна отримати за посиланнями:  www.blagoukraine.org, https://vboabu.org.ua/https://bit.ly/382H0tDе-mail: konkurs.blago@gmail.com, Facebook: BlagodijnaUkraina.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора