A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська міська територіальна громада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території Тальнівської  міської  територіальної громади

Дата: 04.02.2021 12:42
Кількість переглядів: 213

Тальнівська міська територіальна громада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території Тальнівської  міської  територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до ст. ст. 7, 43- 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови  КМУ від 03.12.2008  № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами та доповненнями) та рішення Виконавчого комітету Тальнівської міської ради від 28.01.2021 № 11 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території Тальнівської міської  територіальної громади», в якому затверджені:

- об’єкти конкурсу – маршрути автобусного сполучення на 2021-2025 роки;

- умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування Тальнівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки;

- персональний склад конкурсного комітету для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу;

- кошторис витрат на організацію та проведення конкурсу та розмір плати за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Тальнівської міської територіальної громади.

Документи для      участі      в      конкурсі      подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "N 1", який містить документи для участі в конкурсі,  відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "N 2",  який містить документи з інформацією про  те,  на  який  об'єкт  конкурсу  подає  документи
перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного
комітету.
У разі  подання  перевізником-претендентом   документів   для участі  в  кількох конкурсах,  що проводяться на одному засіданні, ним  робиться  однакова  відмітка  на  конвертах  N  1  і  2,  які стосуються  одного  і  того  ж конкурсу,  що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі становить не менш як 10 робочих днів до дати проведення конкурсу.

Документи для участі у конкурсі приймаються Виконавчим комітетом Тальнівської міської ради : м. Тальне, вул. Соборна, 30 б. (кабінет № 211).

 Години роботи: понеділок – четвер - з 8год. 00 хв. до 17 год. 15 хв.; п’ятниця – з 8год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. (обідня перерва з 13 год. 00 хв. до 14 год. 00 хв.).

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі 23  лютого 2021 року до 17 год. 00 хв.

Засідання конкурсного комітету з питань визначення переможців конкурсу відбудеться 5 березня 2021 року о 10 год. 00 хв. в залі засідань міської ради за адресою : 20401, м. Тальне, вул. Соборна, 30 б. (кабінет 215 а).

Зразок заяви на участь у конкурсі можна одержати за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 30 б. (кабінет № 411) у час, визначений для прийому документів для участі в конкурсі.

Розмір плати за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території Тальнівської міської територіальної громади становить 149,00 (Сто сорок дев’ять грн.) за один об'єкт конкурсу (один автобусний маршрут).

Плата за участь у конкурсі вноситься перевізником-претендентом на рахунок організатора у розмірі, встановленому організатором для об'єкта конкурсу, і використовується на покриття витрат на підготовку та проведення конкурсу.

Рішення Виконавчого комітету Тальнівської міської ради від 28.01.2021 № 11 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території Тальнівської міської  територіальної громади» додається.

Телефон для довідoк: 3-15-25.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора