A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про скликання сьомої чергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

Дата: 15.02.2021 18:16
Кількість переглядів: 287

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Черкаської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 15 лютого 2021 року                                                                  № 19-Ра

Про скликання сьомої чергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до ст.ст. 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Тальнівської міської ради Черкаської області восьмого скликання:

I. Скликати чергову сесію Тальнівської міської ради VIII скликання 25.02.2021 о 10.00 год. у великому демонстраційному залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля.

II. Винести на розгляд сесії Тальнівської міської ради VIII скликання наступний порядок денний:

 

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 212.2020 № 2/8-26 "Про бюджет Тальнівської міської територіальної громади на 2021 рік".

2. Про виконання бюджету Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.

3. Про затвердження Положення про цільовий фонд Тальнівської міської  територіальної громади.

4. Про передачу в оперативне управління відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради частини громадського будинку по вул. Гагаріна, 7.

5. Про затвердження Програми  підтримки та розвитку молодіжної політики «Молодь Тальнівщини»  у Тальнівській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

6. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12 2020 №2/8-10 «Про затвердження програми  Тальнівської міської територіальної громади «Турбота» на 2021 рік» (зі змінами).

7. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.01.2021 № 4/8-32 «Про Порядок   затвердження порядку відпуску лікарських засобів громадянам Тальнівської міської територіальної громади, постраждалим від Чорнобильської катастрофи, за пільговими рецептами та зубопротезування».

8. Про затвердження  Програми організації та фінансування громадських робіт для жителів Тальнівської міської територіальної громади   на 2021 рік.

9. Про Програму організації рятування людей на водних об’єктах, що знаходяться на території  Тальнівської міської територіальної громади, на 2021 рік.

10. Про передачу в господарське відання комунальним підприємствам  «Джерело»,  «Тальне -Сервіс» та «Темп» Тальнівської міської ради нерухомого, рухомого майна, інших необоротних активів.

11. Про  затвердження      примірного   договору оренди нерухомого або іншого окремого  індивідуально визначеного майна та акта приймання-передачі в оренду майна, що належить до  комунальної власності  Тальнівської міської територіальної громади.

12. Про затвердження Положення про оренду майна  Тальнівської міської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.

13. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.01.2021 № 4/8-23 «Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності Тальнівської міської територіальної громади в особі Тальнівської міської ради, яке може бути передане в оренду в 2021 році».

14. Про затвердження складу комісії конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності по незалежній (експертній) оцінці об’єктів нерухомого майна, що є комунальною власністю Тальнівської міської  територіальної громади.

15. Про цільове призначення нежитлового приміщення по вул.Гагаріна,17, що є комунальною власністю Тальнівської міської  територіальної громади.

16. Про припинення права оперативного управління та  вилучення з оперативного управління  відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради нерухомого майна, що обліковується на балансі юридичної особи – Комунального закладу «Тальнівський будинок культури».

17. Про надання згоди на укладення додаткових угод та внесення змін до договорів оренди частини приміщення, що належать до  комунальної власності Тальнівської міської територіальної громади.                                                                          

18. Про створення  Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Тальнівській міській раді.

19. Про виготовлення детального плану території вул. Перемоги, 18а, м. Тальне, гр. Нещадим О.Н., гр. Косміна Ю.В.

20. Про виготовлення детального плану території вул. Гагаріна, 21а, м. Тальне,  гр. Дробілко Ю.В.

21. Про виготовлення детального плану території земельної ділянки вул. Миру, 43, с. Заліське, голова Селянського (фермерського) господарства «АГРА»  Бойко О.В.

22. Про надання дозволу на списання заборгованості комунальному підприємству «Водоканал» Тальнівської міської ради.

23. Про надання комунальному некомерційному підприємству «Тальнівська багатопрофільна лікарня» Тальнівської міської ради дозволу на списання шляхом ліквідації (медичного обладнання).

24. Про заслуховування звіту про фінансово-господарську діяльність КП «Тальне-Сервіс» Тальнівської міської ради за 2020 рік.

25. Про заслуховування щорічного звіту міського голови про здійснення державної регуляторної політики структурними підрозділами апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету та виконавчими органами міської ради у 2020 році.

26. Про Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування апарату Тальнівської міської ради та її виконавчих органів.

 27. Земельні питання:

27.1. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

27.2.Про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації.

27.3. Про передачу (припинення) у користування (оренду, власність) земельних ділянок комунальної власності.

27.4. Про уточнення цільового призначення земельних ділянок приватної власності.

28. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких, набувається шляхом проведення аукціону.

29. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу.

30. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою визначення ймовірної ціни її продажу.

31. Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території Тальнівської міської територіального громади.

 

III. Запросити на сесію депутатів міської ради, голову районної  державної адміністрації, представників громадських організацій та населення громади.

IV. Довести до відома депутатів і населення громади про скликання чергової сесії через засоби масової інформації, шляхом публікування оголошення на сайті Тальнівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                          В. Сідько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора