A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Вітаємо переможців Чемпіонату Черкаської області з боксу серед юнаків, жінок-молоді, юніорок та дівчат!

Дата: 24.02.2021 14:35
Кількість переглядів: 188

18-20 лютого  2021 року в м. Черкаси проходив чемпіонат Черкаської області з боксу серед юнаків, жінок-молоді, юніорок та дівчат.

Серед більш ніж 130 боксерів з Умані, Жашкова, Монастирища, Христинівки, Ватутіного, Звенигородки, Чигирина, Канева, Маньківки, Черкас, Корсуні та Черкаського району, на змаганнях була представлена і команда   Тальнівської дитячо-юнацької спортивної школи. 

За підсумками  змагань вихованці Тальнівської дитячо-юнацької спортивної школи досягли високих результатів. Золоті нагороди здобули: Хмельницька Дарія,  Солов’янова Владислава,  Біліченко Маргарита, Михайлова Ангеліна,  Погосян Діана,  Левчук Вікторія.  Срібло - Куцурук Ярослава. Чемпіоном області став Панько Роман. Бондаренко Володимир здобув бронзу.

Дівчата будуть представляти Черкаську область на чемпіонаті України у місті Ужгород. Панько Роман представлятиме нашу область на Чемпіонаті України у місті Кривий Ріг.

Вітаємо  вихованців Тальнівської дитячо-юнацької спортивної школи та тренера-викладача з боксу Івана Бабоя  з високими досягненнями у чемпіонаті Черкаської області з боксу!!!

Бажаємо спортсменам витримки, сміливості, відваги і сил. Хай цілеспрямованість і віра допомагають вам досягати нових висот. Нехай ваша майстерність зростає, а професіоналізм приносить нагороди!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора